Müdürlüğümüze bağlı çiftlikte, Ziraat Fakültesi tarafından yürütülen “Yerel Buğday Tohumlarımızın Korunması ve Çoğaltılması Projesi” kapsamında denenen buğday türleri, Bingöllü çiftçilere tanıtıldı.

Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde düzenlenen tanıtım programına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Solmaz, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Ziraat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kağan Kökten, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Burhan Bahadır, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Suphi Çetkin, Sütaş Genel Müdür Yardımcısı, Ziraat Odası Bingöl Başkanı, Çiftlik Müdürü Öğr. Gör. Muammer Ekmekçi, birlik temsilcileri ve buğday üreticileri katıldı.